Gezinswoning Hertenhof Sint-Niklaas

VERKOCHT BINNEN DE MAAND

Prachtig gerenoveerde gezinswoning in Sint-Niklaas.

De halfopen bebouwing is perfect gelegen in een rustige wijk vlakbij het centrum, dichtbij het Waasland Shopping Center en aan het klaverblad van de E17. Dankzij de grondige renovatie beschikt de woning over het modernste comfort en de nieuwste technieken.

This slideshow requires JavaScript.

hertenhof iconen

Ruime woning met tuin geeft alle ruimte aan je gezin.

De woning ligt op een terrein van 221 m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 135 m2. Er is een toffe tuin die je gemakkelijk kan onderhouden. Beneden geniet je van een ruime indeelbare living (37 m2) en de moderne nieuwe keuken biedt alle nieuwste comfort. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een luxueuze badkamer met een vrijstaand bad, een dubbele lavabo met spiegelkasten en een toilet. Aan de inkom is er een apart toilet voor de bezoekers. Er is een kleine bureelruimte. De kelder biedt extra bergruimte.

Helemaal uniek is de sublieme ruimte onder het geïsoleerde dak met nieuwe veluxramen.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en handige spiegelkast. Helemaal uniek is de sublieme ruimte op de 2de verdieping onder het geïsoleerde dak met nieuwe veluxramen.  Deze sublieme ruimte (30m2) vol karakter kan als relaxerende slaapkamer of als hobbykamer gebruikt worden.

hertenhof iconen huis

Pas verbouwd volgens de nieuwste comfortnormen.

De gezinswoning is in 2019 gerenoveerd volgens onze Marifi-standaard, Alle ruimtes hebben vernieuwde gasradiatoren en -leidingen. Ook de elektriciteitsleidingen zijn nieuw. Er is overal TV- en internetverbinding voorzien. De  PVC-inkomdeur heeft veiligheidsglas. Het dak is helemaal geïsoleerd, zo is er ruimte gecreëerd voor een unieke zolderruimte.

Kwaliteit met oog voor een scherpe prijs, die jij mee bepaalt met onze twee unieke formules.

Interesse in onze projecten in en rond Sint-Niklaas?

Bel ons tijdens de kantooruren op het nummer 09 344 49 54 of stuur ons een mailtje via dit contactformulier.