Vernieuwde stadswoning centrum Sint-Niklaas

Verkocht met unieke huur-koop formule

De moderne woning met 3 slaapkamers binnenin helemaal vernieuwd tot in de nok van het dak met een unieke zolderkamer. Je geniet van een grote zonnige living het modernste comfort van de nieuwe keuken en badkamer met massagedouche. De hele woning is afgewerkt met nieuwe leidingen en technieken volgens de strengste normen. De gezellige stadstuin en het groene dakterras zorgen voor een oase van rust in de stad.

Deze instapklare gesloten bebouwing met 3 slaapkamers ligt in het hart van Sint-Niklaas. Vanuit de Kokkelbeekstraat 68 (zie kaartje) wandel je naar de markt en alle belangrijke plekken in Sint-Niklaas. Ook de belangrijkste invalswegen zijn vlakbij.

Vernieuwde voorgevel

Bel rechtstreeks naar de verbouwer!

0475 45 06 63.

Bellen enkel tijdens de kantooruren.

  • Bewoonbare oppervlakte 114m2
  • Stadstuin en dakterras
  • Ruime hobbyruimte of master bedroom onder dak
  • Centrale ligging vlakbij de Grote Markt en invalswegen

Check elke verdieping:

1. Gelijkvloers

Op het gelijkvloers heb je een ruime living van 30m2 verbonden met een extra eetplaats van 5m2 die baadt in de buitensfeer onder het glazen plafond. Er is een moderne keuken geplaatst met toptoestellen. En in de vernieuwde badkamer geniet je van de luxedouche met massagefunctie.

  • Gezellige living

2. Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vind je een grote slaapkamer van 16m2 en in de tweede slaapkamer (12m2) heb je een handige lavabo met modern spiegelkastje. De hele verdieping is afgewerkt met vloeren in laminaat. Buiten ontspan je op je dakterras in een groene oase van rust middenin de stad.

3. Zolderverdieping

Onder het dak is een unieke kamer gecreëerd als master bedroom, hobbyruimte of ultieme ‘man’s cave’. Ook in deze ruimte is er aansluiting voor tv en internet voorzien. 

Alles op een rijtje: technische fiche

Prijs: 236.000 € – KI: 495 € -Grond opp. : 90 m2 – Bewoonbare opp. 114 m2+ terras: 12,5 m2 – Living: 30 m2 + extra eetruimte: 5 m2 – Keuken: 7 m2 – Badkamer: 5 m2 – Bergruimte 5m2 – Slaapkamer 1: 16 m2 – Slaapkamer 2: 12 m2 – Dakkamer: 34 m2 – Energie: 261kWh/m2 – EPC: C

Deze instapklare woning voor € 236.000?

Deze moderne stadswoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 114m2 op een grondoppervlakte van 90m2. Deze woning zal je verrassen met haar ruime living, mooie slaapkamers en gezellige stadskoer van 12,5m2 met daarbij een uniek zonneterras van zo’n 10m2!

Lees meer over onze Marifi-standaard bij verbouwingen.
Bekijk gerust onze andere verbouwingsprojecten.
Volg Marifi op Facebook voor de laatste nieuwtjes.
Je bent altijd welkom voor meer info via marifi@hotmail.com of op 0475 45 06 63.