Gezinswoning Hertenhof Sint-Niklaas

VERKOCHT BINNEN DE MAAND

Prachtig gerenoveerde gezinswoning in Sint-Niklaas.

De halfopen bebouwing is perfect gelegen in een rustige wijk vlakbij het centrum, dichtbij het Waasland Shopping Center en aan het klaverblad van de E17. Dankzij de grondige renovatie beschikt de woning over het modernste comfort en de nieuwste technieken. En jij kiest mee de afwerking.

This slideshow requires JavaScript.

hertenhof iconen

Ruime woning met tuin geeft alle ruimte aan je gezin.

De woning ligt op een terrein van 221 m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 135 m2. Er is een toffe tuin die je gemakkelijk kan onderhouden. Beneden geniet je van een ruime indeelbare living (37 m2) en de moderne nieuwe keuken biedt alle nieuwste comfort. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een luxueuze badkamer met een vrijstaand bad, een dubbele lavabo met spiegelkasten en een toilet. Aan de inkom is er een apart toilet voor de bezoekers. Er is een kleine bureelruimte. De kelder biedt extra bergruimte.

Helemaal uniek is de sublieme ruimte onder het geïsoleerde dak met nieuwe veluxramen.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en handige spiegelkast. Helemaal uniek is de sublieme ruimte op de 2de verdieping onder het geïsoleerde dak met nieuwe veluxramen.  Deze sublieme ruimte (30m2) vol karakter kan als relaxerende slaapkamer of als hobbykamer gebruikt worden.

hertenhof iconen huis

Centraal gelegen in een rustige wijk overal vlakbij.

kaart ligging hertenhofDe moderne gezinswoning ligt enorm centraal gelegen. Vanuit de rustige wijk Hertenhof zijn het centrum van Sint-Niklaas, het Waasland en Antwerpen gemakkelijk te bereiken. Pendelaars zijn zo op weg op de grote invalswegen via de N16, N70 en de E17. Shoppen doe je vlakbij in het Waasland Shoppingcenter. Gebruik je het openbaar vervoer? Dan neem je gewoon de bus op de hoek van de straat.

Pas verbouwd volgens de nieuwste comfortnormen.

De gezinswoning is in 2018-2019 gerenoveerd volgens onze Marifi-standaard, Alle ruimtes hebben vernieuwde gasradiatoren en -leidingen. Ook de elektriciteitsleidingen zijn nieuw. Er is overal TV- en internetverbinding voorzien. De  PVC-inkomdeur heeft veiligheidsglas. Het dak is helemaal geïsoleerd, zo is er ruimte gecreëerd voor een unieke zolderruimte.

Kwaliteit met oog voor een scherpe prijs, die jij mee bepaalt met onze twee unieke formules.

Snelle beslissers hebben de keuze uit twee formules.

Je kan je woning kopen zoals jij ze wil. Het gaat tenslotte over jouw droomhuis en jouw budget. Daarom hebben we twee formules waaruit jij kan kiezen. Kortom, jouw budget en jouw creatieve keuzes bepalen mee hoe je woning eruit zal zien.

1. Complete-formule: Binnenstappen en genieten

Een volledig instapklare woning waarvan je zelf de afwerking mee kiest. Onze vakmannen werken alles tot in de puntjes af. Jullie sleutel-op-de-deur. Binnenstappen en genieten.

2. Basic formule: handige korting voor handige harry’s

Ben je zelf een handige harry, dan kunnen we een aantal eindafwerkingen (o.a. binnenschilderwerken, muurbetegelingen, tuinaanleg, …) aan jou overlaten. Dit levert uiteraard een prijskorting op.

Schermafbeelding 2019-04-08 om 16.15.59

Interesse in onze projecten in en rond Sint-Niklaas?

Contacteer ons voor informatie over de woning en de verbouwing. Het pand bezichtigen, kan na afspraak.

Bel ons tijdens de kantooruren op het nummer 0475 45 06 63 of stuur ons een mailtje via dit contactformulier.