Stadswoning Kokkelbeek Sint-Niklaas

Totaal gerenoveerd rijhuis pal in het centrum te koop.

Deze instapklare gesloten bebouwing ligt in de het hart van de stad. Vanuit de Kokkelbeekstraat wandel je naar de markt en alle belangrijke plekken in Sint-Niklaas. Ook de belangrijkste invalswegen zijn vlakbij. Deze stadswoning is totaal gerenoveerd. De gevel oogt strak en modern. Binnenin is de woning helemaal vernieuwd van keuken tot badkamer. Met nieuwe leidingen en technieken volgens de strengste normen. Met als ultieme troef: de unieke zolderkamer. Deze instapklare woning is van jou voor € 250.000.

hertenhof iconen

Praktische indeling van de woning met enkele fijne verrassingen.

Deze moderne stadswoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 90m2 op een grondoppervlakte van 113m2. Deze woning zal je verrassen met haar ruime, gezellige stadskoer van 12,5m2 met daarbij een uniek zonneterras van zo’n 10m2!
Op het gelijkvloers heb je een ruime living van 30m verbonden met een extra eetplaats in het glas (5m2) – die baadt in de buitensfeer. Er is een moderne keuken geplaatst en een vernieuwde badkamer met luxedouche.
Op de eerste verdieping vind je een grote slaapkamer van 16m2 en een tweede slaapkamer (12m2) met lavabo en modern spiegelkastje.
Onder het dak is een unieke kamer gecreëerd als master bedroom of ‘man’s cave’. Ook in deze ruimte is er aansluiting voor tv en internet voorzien. 
Het KI bedraagt 495 €.

Waar ligt de woning?

Deze moderne rijwoning ligt in het hart van de stad. Zowat alle winkels, horeca en diensten liggen op wandelafstand. Je bent vlakbij de grote markt, de Stationsstraat, het stadspark, de kliniek, de bibliotheek, … Ook het het Waasland Shoppingcenter ligt in de buurt. Pendelaars geraken direct op de grote invalswegen via de N16, N70 en de E17.  Gebruik je het openbaar vervoer? Dan neem je gewoon één van de vele busverbindingen op de markt en het station is op fietsafstand.  Bekijk het plannetje online.

 

Volledig verbouwd volgens de laatste normen.

De stadswoning wordt volop gerenoveerd volgens onze Marifi-standaard, Alle ruimtes hebben vernieuwde gasradiatoren en -leidingen. Ook de elektriciteitsleidingen zijn nieuw. Er is overal TV- en internetverbinding voorzien.

Kwaliteit met oog voor een scherpe prijs.

Interesse in deze instapklare gezinswoning voor € 250.000?

Contacteer Immo De Prins  via deze link .

 Het pand bezichtigen, kan na afspraak.