Gerenoveerde woning in Eeklo binnenkort instapklaar.

Zo ziet je keuken er binnenkort uit.

Ons team professionals is aan de afwerking bezig van een gezellige stadswoning in het centrum van Eeklo. Ook nu koos Marifi voor een grondige renovatie met oog voor detail en voor de prijs. Zo creëerden we een unieke zolderkamer die jouw master bedroom of man cave kan worden. En uiteraard is de ligging weer een troef: vlakbij scholen, de sporthal en alle invalswegen.

Binnenkort krijg je meer info over dit instapklaar huis met garage in Eeklo. De geschilderde gevel geven we al weg en je kan ook al wegdromen bij deze simulatie van de nieuwe keuken. Volg dus zeker onze site en onze Facebook-pagina voor updates. je kan uiteraard al een afspraak maken: zo ben je zeker de eerste om onze woning in Eeklo te bekijken.

Als eerste deze gerenoveerde woning bezoeken? Contacteer ons op marifi@hotmail.com of 0475 46 06 63