Instapklare stadswoning in het hart van Sint-Niklaas

VERKOCHT VIA HUUR-KOOP

Woon je graag in de stad? Wil je meteen kunnen verhuizen in een woning die klaar is? Zonder dat je er zelf nog in moet klussen. Dat is de specialiteit van Marifi. Bovendien zijn we bijzonder flexibel, zo is deze charmante stadswoning verkocht via huur-koop formule. Is deze win-win deal ook iets voor jou?

Deze stadswoning met 3 slaapkamers is totaal gerenoveerd. Enkel een laagje verf behoort tot je to-do. De gevel oogt strak en modern. Binnenin is de woning helemaal vernieuwd van keuken tot badkamer. Met nieuwe leidingen en technieken volgens de strengste normen. Met als ultieme troef: de unieke zolderkamer. En op het sfeervol hangterras en charmante binnentuin kan buiten gezellig genieten.

Deze instapklare gesloten bebouwing ligt in de het hart van de stad. In een rustige straat: zo heb je enkel de lusten en geen lasten van de stad. Vanuit de Kokkelbeekstraat wandel je naar de markt en alle belangrijke plekken in Sint-Niklaas. Ook de belangrijkste invalswegen zijn vlakbij.

Deze instapklare woning is verkocht via een huur-koop overeenkomst. Wil je meer weten over deze interessante formule? Je mag ons altijd contacteren voor meer info.